zondag 28 maart 2010


Gadgets invoeren is wel een leuke bezigheid. De buienradar is een goede om mee te oefenen. De viervoeter hiernaast was onze eerste kennismaking met het wild van Zuid-Afrika. niet iets om erg van onder de indruk te raken. Het echte "grote" wild had soms ook een bedrieglijk lieflijke uitstraling, vooral welpen lijken erg veel op onze eigen viervoetige huisgenoten. Het is me gelukt een netvibes account aan te maken dat nu nog verder gevuld en bijgehouden moet worden. Er staat ook een RSS feed om mijn blog, ik weet alleen niet hoe die er gekomen is. Heb ik dat zelf gedaan,? ik zou niet weten hoe. Maar volgens mij betekent het dat de andere cursisten mij nu in hun Netvibes (of Google reader) account kunnen opnemen. Misschien wil iemand laten weten of het echt zo werkt.

4 opmerkingen:

 1. Grappig, je hebt van de hele tekst een link gemaakt naar blogger. Was dat de bedoeling?
  Nog een tip: je kunt je stukjes een titel geven, zodat de lezer duidelijk is waar het over gaat. Net zoals de kop in een krantenartikel.
  Jouw stukjes komen - net als die van de andere 23-dingers - keurig in mijn Google-reader, zodat ik steeds geattendeerd wordt op nieuwe stukjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je RSS feed werkt hoor! Deze staat automatisch onderaan je blog. ik had je dan ook al aanmijn netvibes toegevoegd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan niet reageren op je volgende blogtekst?? Heb je misschien iets in de instellingen gewijzigd?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sommige "dingen" overkomen je. Dat dus de hele tekst gelinkt wordt is voor mij nog onverklaarbaar. Ik schrijf de blogs rechtstreeks vanuit Picase, bij mij laatste bericht staat ook geheel per ongeluk nu het Picase symbool. Misschien komt het daardoor, mij lukt het ook niet om bij de reacties te komen. Volgende keer beter.

  BeantwoordenVerwijderen